010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Verstuur bloemen naar een ontvanger in Vlaardingen

Wilt u uw bloemen in Vlaardingen laten bezorgen? Dan kunt u op werkdagen tot 16:30 uur bestellen om uw bestelling dezelfde dag door ons te laten leveren.

Bloemen laten bezorgen in Vlaardingen

Bloemen in Vlaardingen laten bezorgen? Bestel dan snel in onze webshop. Wanneer u op werkdagen vóór 16:30 uur uw bloemen besteld, kunnen we ze nog dezelfde dag bezorgen in Vlaardingen. Op zaterdag kunt u tot 14:30 uur bestellen om uw bestelling dezelfde dag te laten bezorgen. Op zondag bezorgen we niet, behalve op Moederdag.

Bezorgkosten in Vlaardingen

Bezorging van bloemwerk in Vlaardingen kost slechts € 4,50 per bestelling. Of u dan een bos bloemen, romantische rozen, een boeket, bloemstuk of ander soort bloemetje wil laten bezorgen, maakt niets uit.

Welke soorten bloemen bezorgen wij in Vlaardingen?

Naast het reguliere bloemwerk zoals boeketten, bloemstukken en rozen, verzorgen wij ook in Vlaardingen de mooiste rouwbloemen voor een eervolle laatste groet. We kunnen de rouwbloemen op allerlei soorten locaties leveren, variërend van een rouwcentrum tot aan een crematorium en van een kerk tot aan een woning.

Maak een keuze uit ons ruime assortiment bloemen. We bezorgen namelijk alle bloemen uit ons assortiment in Vlaardingen!

NIEUW!
NIEUW!
NIEUW!
BESTSELLER
Romantiek
BESTSELLER

Online rouwbloemwerk bestellen

Wist u dat u ook online rouwbloemwerk bij ons kunt bestellen? Klik hier om ons aanbod van rouwboeketten, rouwkransen, rouwarrangementen en bijzondere rouwstukken te bekijken en te bestellen!

Bezorgtarieven

Bezorgtarieven

Bloemwerk op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd! Voor bezorging in Vlaardingen kunt u op werkdagen zelfs tot 16:30 uur uw bestelling nog doorgeven.

Vlaardingen: € 4,50
Schiedam:  € 5,75
De rest van Nederland: € 6,95
Buitenland: € 16,75

Bloemen bezorgen in...

We bezorgen bloemen in geheel Nederland waaronder deze gemeenten:

Verder bezorgen we ook in alle andere gemeenten in Nederland en zelfs in het buitenland. In onze webshop kunt u op dit moment echter alleen nog bestellingen plaatsen met een Nederlands bezorgadres, omdat de bloemenprijzen per land erg verschillen.

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!

“Wij zijn zeer tevreden over deze bloemist!”

“Wij hebben ons bruidsboeket laten maken bij Moois van Mooy. Het was een prettige samenwerking waarbij we door de tips van de eigenaar de hele dag van het prachtige boeket en corsages hebben kunnen genieten. Daarnaast hebben we onlangs via de site een boeket besteld en laten bezorgen. Over de mogelijkheden voor onze voorkeurskleuren werd goed meegedacht en zelfs de verpakking van de bloemen werd aangepast op onze wensen. Wij zijn zeer tevreden over deze bloemist!”

— Marjolein van Hulst