010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Bezorgservice

We bezorgen in Vlaardingen en ver daar buiten tegen scherpe tarieven. Uw bloemwerk kunnen we al bezorgen vanaf € 4,50.

Bezorgservice

We bezorgen in Vlaardingen en ver daar buiten tegen scherpe tarieven. Uw bloemwerk kunnen we al bezorgen vanaf € 4,50. Onze eigen bezorgregio strekt van Den Haag tot aan Ridderkerk, en hiervoor gelden speciale tarieven per bezorgplaats.

Wilt u bloemen laten bezorgen in het buitenland? Ook dat is mogelijk bij Moois van Mooy bloembindersatelier. Voor uw bestellingen naar het buitenland zijn wij aangesloten bij de Euroflorist, een wereldwijde verzendorganisatie. U kunt bij ons uw bestelling doen, en wij zorgen ervoor dat uw bestelling wordt uitgevoerd door een bloemist in het betreffende land waar uw bestelling bezorgd moet worden.

Als er niemand aanwezig is op het afleveradres probeert de bezorger het later nog een keer, of hij geeft de bloemen bij de buren af en schrijft een briefje voor de ontvanger bij welke buren de bloemen zijn afgeleverd. In sommige gevallen zet hij de bestelling uit het zicht voor de deur.

Handige afhaalservice bij onze winkel

Wij bieden de unieke mogelijkheid om bestelde artikelen snel met de auto op te halen. U mag namelijk korte tijd voor de winkel stilstaan met uw auto om te laden en te lossen.

Bezorgtarieven

Bezorgtarieven

Bloemwerk op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd! Voor bezorging in Vlaardingen kunt u op werkdagen zelfs tot 16:30 uur uw bestelling nog doorgeven.

Vlaardingen: € 4,50
Schiedam:  € 5,75
De rest van Nederland: € 6,95
Buitenland: € 16,75

“We bestellen regelmatig hier onze bloemen voor onze vereniging”

“We bestellen regelmatig hier onze bloemen voor onze vereniging. De boeketten zien er altijd prima, vers en netjes verzorgd uit. We zijn dik tevreden over deze bloemenwinkel.”

— Showbrassband Thalita