010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Onze bloemenwinkel in het centrum van Vlaardingen

Wij heten u van harte welkom in onze bloemenwinkel in het centrum van Vlaardingen! Bij ons kunt u terecht voor o.a. losse bloemen, boeketten, bloemstukken, planten en vele unieke woonaccessoires. Ook verkopen wij heerlijke geurproducten van het merk Yankee Candle. In de maand november en december hebben we prachtige kerstbomen, onder andere Nordmann & Fraserie. 

De winkel

Wij heten u graag van harte welkom in onze vernieuwde winkel in de Fransenstraat in Vlaardingen. U kunt bij ons terecht voor rouwbloemwerk, bruidswerk, workshops, boeketten, bloemstukken, losse bloemen, planten, potterie, geurproducten en woondecoraties.

De meeste bloemen zijn in onze winkel per stuk te verkrijgen. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf een boeket te laten samenstellen, geheel naar uw wensen. Uiteraard kunt u ook kiezen uit de reeds gemaakte boeketten en een diversiteit aan bloemstukken.

Moois van Mooy Bloembindersatelier biedt u ook een ruim aanbod aan planten. Deze zijn los te verkrijgen, maar we zetten hem graag meteen voor u in een mooie sierpot.

Ook voor aardewerk, glaswerk, geurproducten en diverse woondecoratieve artikelen kunt u terecht in onze winkel, leuk om cadeau te geven. Tevens zijn cadeaubonnen bij ons te verkrijgen.

Foto van onze bloemenwinkel

Openingstijden

Openingstijden

Maandag*: 09:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag:  gesloten * Rond feestdagen open!

* Koopzondagen: Zondag 26 nov 3 dec en 17 dec open van 12:00-17:00 en zondag 24 december open van 09:00-16:00

Bezorgen / afhalen

Wij bieden de unieke mogelijkheid om bestelde artikelen snel met de auto op te halen. U mag namelijk korte tijd voor de winkel stilstaan met uw auto om te laden en te lossen.

Ook bezorgen wij zowel in Nederland als wereldwijd tegen scherpe tarieven. Lees meer »

“Ze maken er elke keer weer wat moois van. Top!”

“Ik haal hier regelmatig mijn bloemen in de fransenstraat. Het personeel is erg vriendelijk en ze maken er elke keer weer wat moois van. Top!”

— Een Google-gebruiker