010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Onze bloemenwinkel in het centrum van Vlaardingen

Wij heten u van harte welkom in onze bloemenwinkel in het centrum van Vlaardingen! Bij ons kunt u terecht voor o.a. losse bloemen, boeketten, bloemstukken, planten en vele unieke woonaccessoires. Ook verkopen wij heerlijke geurproducten van het merk Yankee Candle. In de maand november en december hebben we prachtige kerstbomen, onder andere Nordmann & Fraserie. 

De winkel

Wij heten u graag van harte welkom in onze vernieuwde winkel in de Fransenstraat in Vlaardingen. U kunt bij ons terecht voor rouwbloemwerk, bruidswerk, workshops, boeketten, bloemstukken, losse bloemen, planten, potterie, geurproducten en woondecoraties.

De meeste bloemen zijn in onze winkel per stuk te verkrijgen. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf een boeket te laten samenstellen, geheel naar uw wensen. Uiteraard kunt u ook kiezen uit de reeds gemaakte boeketten en een diversiteit aan bloemstukken.

Moois van Mooy Bloembindersatelier biedt u ook een ruim aanbod aan planten. Deze zijn los te verkrijgen, maar we zetten hem graag meteen voor u in een mooie sierpot.

Ook voor aardewerk, glaswerk, geurproducten en diverse woondecoratieve artikelen kunt u terecht in onze winkel, leuk om cadeau te geven. Tevens zijn cadeaubonnen bij ons te verkrijgen.

Foto van onze bloemenwinkel

Openingstijden

Openingstijden

Maandag*: 09:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag:  gesloten * Rond feestdagen open!

*

Bezorgen / afhalen

Wij bieden de unieke mogelijkheid om bestelde artikelen snel met de auto op te halen. U mag namelijk korte tijd voor de winkel stilstaan met uw auto om te laden en te lossen.

Ook bezorgen wij zowel in Nederland als wereldwijd tegen scherpe tarieven. Lees meer »

“De bloemen staan een lange periode”

“Wij hebben hier meerdere keren bloemen gekocht. Onder andere rozen en boeketten. Het personeel is behulpzaam en zoekt voor elke gelegenheid een oplossing. De bloemen staan een lange periode. Tevens is de bloemenzaak uitnodigend en sfeervol ingericht.”

— Bas Broek