010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Een laatste groet met het mooiste rouwbloemwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk. U heeft bij ons een ruime keuze uit rouwboeketten, rouwkransen, rouwarrangementen en bijzondere rouwstukken.

Rouwbloemwerk

Bij een sterfgeval komt altijd veel kijken. Op korte termijn moet dan heel veel geregeld worden. Indien het de wens is van de overledene bloemwerk te hebben bij de uitvaart, willen wij u hier graag in adviseren en helpen bij het uitzoeken van een bijpassend bloemwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk.

Rouwbloemwerk varieert van groot tot klein, zelfs uiteenlopende bloemstukken die betrekking hebben op een hobby of levensstijl die een persoon uitoefende maken wij graag voor u.

Wij gebruiken dagelijks verse bloemen en gaan uiterst zorgvuldig te werk. Wij hebben uitgebreide ervaring in het maken van het mooiste rouwwerk.

Bestel nu uw rouwwerk in onze webshop, telefonisch (010-2327837), per e-mail of kom langs in onze winkel aan de Fransenstraat.

Klik hier om online rouwbloemwerk te bestellen.

Een kleine fotoselectie van door ons gemaakt rouwbloemwerk

Online rouwbloemwerk bestellen

Wist u dat u ook online rouwbloemwerk bij ons kunt bestellen? Klik hier om ons aanbod van rouwboeketten, rouwkransen, rouwarrangementen en bijzondere rouwstukken te bekijken en te bestellen!

“Ik ben erg tevreden over de service”

“Ik heb hier laatst een boeket besteld voor een vriendin van me. Het moest 's middags bezorgd worden en dat is ook netjes gebeurd. Ik ben erg tevreden over de service en kreeg een enthousiaste reactie over de bloemen.”

— Door van Dongen