010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Omdat bloemen altijd goed doen bij collega's en relaties

Bekijk de mogelijkheden die wij bieden voor onze zakelijke klanten!

Inloggen voor bedrijven

Welkom op onze nieuwe website! U kunt hier inloggen met uw vertrouwde gebruikernsaam en wachtwoord. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft!

Uw eigen bedrijfsaccount

Wanneer u uw bloemen op rekening wilt bestellen, kunnen wij een bedrijfsaccount voor u aanmaken. Neem contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren!

Bedrijven

Wij bieden vele mogelijkheden voor onze zakelijke klanten. Op deze pagina kunt u een overzicht terugvinden van onze diensten. Neem gerust contact met ons op!

Online bloemen bestellen

Verjaardag, jubileum, welkom, afscheid? Redenen genoeg voor een bloemetje. U kunt op onze website gemakkelijk en snel uw bloemwerk bestellen en vervolgens laten bezorgen op het afgesproken adres. Wij bezorgen wereldwijd tegen scherpe tarieven. Met uw account kunt u snel online uw bloemwerk bestellen op rekening. Wanneer u niet op rekening wil bestellen, kunt u ook gebruik maken van onze webshop. Daarin kunt u in de tweede stap aangeven dat u als bedrijf bestelt.

Bloemenabonnementen

Wilt u een afwisselende en frisse uitstraling geven aan uw ontvangstbalie, vergadertafel, bureau etc? Dan is een wekelijks of 2-wekelijks bloemenabonnement wat u zoekt! Op een vaste dag wordt het nieuwe bloemwerk gebracht in een sierlijke leenvaas en het oude weer mee genomen. Wekelijks opzegbaar!

De mooiste beplantig

Wilt u uw bedrijf voorzien van beplanting? Wij komen graag op afspraak bij u langs om een indruk te krijgen waar de beplanting moet komen en u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. U kunt ook een verzorgingsabonnement afsluiten of kiezen voor zijdebeplanting. Er zijn vele mogelijkheden

Teamuitje bloemschikken

Uw personeel trakteren op een leuk bedrijfsuitje? Kom gezellig een avond (of middag) bij ons bloemschikken. Wanneer wij het uitje bij ons in de benedenruimte van de winkel organiseren hebben we ruimte voor 15 personen. Op locatie is dit aantal onbeperkt. De kosten zijn vanaf € 19,95 p.p. excl. BTW.

We komen graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te bespreken

U bent van harte welkom in onze winkel, maar uiteraard kunnen wij op afspraak ook bij u op locatie langs komen om alle mogelijkheden te bespreken.

Altijd de beste bloemen en optimale service Wij leveren altijd verse bloemen en voeren elke bestelling met zorg uit. Bovendien gelden voor bedrijven vaak aangepaste bezorgtarieven. Wacht daarom niet langer en bel ons vrijblijvend op 010-2327837. Uiteraard kunt u ons ook mailen en langskomen in onze winkel.