010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Een workshop bloemschikken, een gezellig avondje uit!

We geven elk jaar workshops met Pasen, in de herfst en voor de Kerst. U kunt ook een workshop organiseren voor bijvoorbeeld een groep vrienden of collega's.

Voorjaarsworkshop 2021

 

Voorjaarsworkshop bij Moois van Mooy

We hebben weer een spetterende voorjaarworkshop gecreëerd die één en al voorjaar uitstraalt. We mogen weer eindelijk hier in de winkel de workshops organiseren. Ook bieden wij nog de optie online aan zodat u thuis met vriendinnen of familie de workshop kan doen op een zelf door u uitgekozen dag.

We gebruiken diverse voorjaars takken zoals kersenbloesem en kronkelwilg. We maken het stuk op met de typische voorjaarsbloemen zoals, tulpen, ranonkels, anemonen en meer! Ook gebruiken we bloembollen zoals de narcis en de blauwe druifjes. We gebruiken eitjes en veertjes voor het ultieme voorjaarsgevoel.

Wilt u ook een creatief avondje uit? Schrijf u dan nu in. wij geven op de volgende dagen in de winkel de workshop:

- woensdag 30 maart   niet meer beschikbaar

-  donderdag 31 maart

- maandag 4 april

- woensdag 6 april niet meer beschikbaar

Incl. Koffie, Thee en wat lekkers

Aanvang 19:30u

 

Als u kiest voor de online workshop kunt u het workshoppakket ophalen of laten bezorgen tegen meerprijs*  tussen 28 maart en 13 april. De thuisworkshop doet u doormiddel van een instructie video online.

 

Kosten: €34,95

* kiest u voor de optie om het te laten bezorgen dan komen hier de bezorgkosten nog bij: Vlaardingen €4,50 Schiedam €5,75 Maassluis €6,50 

Hoe kan ik me inschrijven voor de voorjaarsworkshop?

Schrijf u nu in voor de workshop! Dit kan via de mail (info@mooisvanmooy.nl) telefonisch (010-2327837) en natuurlijk door gewoon langs te lopen bij onze winkel aan de Fransenstraat 25 in Vlaardingen.

 

Workshops bloemschikken bij Moois van Mooy

Een avondje workshoppen is een gezellig avondje uit, waarbij u de basistechnieken van het bloemschikken leert/toepast, zodat u na afloop met een mooi en creatief bloemstuk naar huis gaat! We geven de workshops in de benedenruimte van onze winkel, waar we plaats hebben voor maximaal 20 personen.

We geven drie keer per jaar seizoensworkshops, namelijk met de Pasen, in de herfst en voor de Kerst.

Bij deze workshops geldt per avond vol=vol. Wilt u echter met een grotere groep bloemschikken, dan kunnen we de workshop ook op uw locatie verzorgen. Wij nemen dan alle benodigde materialen mee. Dit is erg leuk voor bijvoorbeeld bedrijven!

De seizoensworkshops beginnen om 19:30 uur en de kosten zijn inclusief een kopje koffie/thee en wat lekkers. Zodra de datums bekend zijn van de workshops maken we dit hier en in de winkel bekend.

Wanneer u zelf een workshop wilt organiseren, verzoeken wij u telefonisch (010-2327837) contact met ons op te nemen of ons te mailen op info@mooisvanmooy.nl. Uiteraard kunt u ook altijd binnenlopen in onze winkel aan de Fransenstraat 25 in Vlaardingen!

Openingstijden

Openingstijden

Maandag*: 09:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag:  gesloten

LET OP: in de zomermaanden zijn wij 5 keer op maandag gesloten. 11 juli, 18 juli, 25 juli, 1 augustus en 8 augustus 

“Ze maken er elke keer weer wat moois van. Top!”

“Ik haal hier regelmatig mijn bloemen in de fransenstraat. Het personeel is erg vriendelijk en ze maken er elke keer weer wat moois van. Top!”

— Een Google-gebruiker