010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Een workshop bloemschikken, een gezellig avondje uit!

We geven elk jaar workshops met Pasen, in de herfst en voor de Kerst. U kunt ook een workshop organiseren voor bijvoorbeeld een groep vrienden of collega's.

Kerstworkshops 2022

Kerstworkshops bij Moois van Mooy

We hebben weer 2 geweldige kerststukken gecreëerd voor onze kerstworkshops 2022. We mogen weer eindelijk hier in de winkel de workshops organiseren. Ook bieden wij nog de optie online aan (Twinkelende sterren) zodat u thuis met vriendinnen of familie de workshop kan doen op een zelf door u uitgekozen dag.

 

Wonderlijke kerstboom:

Dit stuk bestaat uit een frame in de vorm van een kerstboom die we mooi gaan bekleden met kerstgroen en bijmaterialen. Vervolgens zetten we deze op een onderbord en maken we het geheel af om door een mooi kerststuk er omheen te maken. We hebben diverse kleuren kerstballen waaruit gekozen kan worden zodat eenieder het kerststuk naar eigen kleurkeuze kan maken.

Kosten voor dit stuk zijn: €47,50

 

Twinkelende sterren:

Dit geweldige kerststuk wordt gemaakt op een luxe rechthoekig dienblad waar we 3 sterren boven het stuk laten stralen op een creatieve manier. We maken gebruik van vele soorten kerstgroen mos en bij materialen. We hebben diverse kleuren kerstballen waaruit gekozen kan worden zodat eenieder het kerststuk naar eigen kleurkeuze kan maken.

Tevens bieden wij dit workshop stuk ook online aan. U kunt dan op een afgesproken dag uw thuispakket bij ons in de winkel ophalen of voor meerprijs thuis laten bezorgen. Online staat onze instructie video waarin ik stap voor stap uitleg geeft om tot een prachtig kerstuk te komen. 

Kosten voor dit stuk zijn: €52,50

 

Wilt u ook een creatief avondje uit? Schrijf u dan nu in. wij geven op de volgende dagen in de winkel de workshop:

- dinsdag 6 december

- woensdag 7 december 

-  dinsdag 13 december

- woensdag 14 december

- vrijdag 16 deceber

Incl. Koffie, Thee en wat lekkers

Aanvang 19:30u

 

Als u kiest voor de online workshop kunt u het workshoppakket ophalen of laten bezorgen tegen meerprijs*  tussen 6 december maart en 17 december. De thuisworkshop doet u doormiddel van een instructie video online. Geef uw gewenste kleurballen door. U kunt kiezen uit: zilver, goud, brons, rood, groen, roze of wit

* kiest u voor de optie om het te laten bezorgen dan komen hier de bezorgkosten nog bij: Vlaardingen €4,50 Schiedam €5,75 Maassluis €6,50 

Hoe kan ik me inschrijven voor de Kerstworkshop?

Schrijf u nu in voor de workshop! Dit kan via de mail (info@mooisvanmooy.nl) telefonisch (010-2327837) en natuurlijk door gewoon langs te lopen bij onze winkel aan de Fransenstraat 25 in Vlaardingen.

 

Workshops bloemschikken bij Moois van Mooy

Een avondje workshoppen is een gezellig avondje uit, waarbij u de basistechnieken van het bloemschikken leert/toepast, zodat u na afloop met een mooi en creatief bloemstuk naar huis gaat! We geven de workshops in de benedenruimte van onze winkel, waar we plaats hebben voor maximaal 20 personen.

We geven drie keer per jaar seizoensworkshops, namelijk met de Pasen, in de herfst en voor de Kerst.

Bij deze workshops geldt per avond vol=vol. Wilt u echter met een grotere groep bloemschikken, dan kunnen we de workshop ook op uw locatie verzorgen. Wij nemen dan alle benodigde materialen mee. Dit is erg leuk voor bijvoorbeeld bedrijven!

De seizoensworkshops beginnen om 19:30 uur en de kosten zijn inclusief een kopje koffie/thee en wat lekkers. Zodra de datums bekend zijn van de workshops maken we dit hier en in de winkel bekend.

Wanneer u zelf een workshop wilt organiseren, verzoeken wij u telefonisch (010-2327837) contact met ons op te nemen of ons te mailen op info@mooisvanmooy.nl. Uiteraard kunt u ook altijd binnenlopen in onze winkel aan de Fransenstraat 25 in Vlaardingen!

Openingstijden

Openingstijden

Maandag*: 09:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag:  gesloten *

* Koopzondagen: zondag 27 november 12:00 tot 17:00 en zondag 4 december 11:00u tot 16:00u 

“Bloemen zijn altijd van uitstekende kwaliteit”

“Bloemen zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Haal hier regelmatig mijn bloemen en keer op keer staan ze zeker nog 2 weken nadat ze in huis zijn. Heel erg vriendelijk personeel. Kortom echt een super winkel!”

— Milou Goudriaan