010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Een workshop bloemschikken, een gezellig avondje uit!

We geven elk jaar workshops met Pasen, in de herfst en voor de Kerst. U kunt ook een workshop organiseren voor bijvoorbeeld een groep vrienden of collega's.

Kerstworkshop 2023

We zitten weer in de donkere dagen voor kerst. En dat betekend dat onze kerstworkshops er weer aan komen! Ook dit jaar hebben we weer keuze uit 2 stukken. Uiteraard kunt u de stukken geheel naar eigen kleurkeuze maken want u mag uw eigen kleur uit ons assortiment kerstballen kiezen. Zo past het kerststuk of krans altijd bij u thuis!  

 

Kerstkrans: 

De kerstkrans wordt helemaal zelf gemaakt. U zult diverse kerstgroen binden tot een mooi geheel. Daarna zullen we hem mooi gaan aankleden met kerstballen, dennenappels, nootjes etc. In het midden maken we de krans gezellig op met boompjes en op het eind maken we hem helemaal compleet met lampjes. Dit alles zit bij de prijs inbegrepen. 

Kosten voor dit stuk zijn: €45,00

 

De driekoningen: 

Dit stuk wordt gemaakt op een prachtige 3 taps table die we prachtig gaan opmaken. We gebruiken hierbij diverse soorten groen, schors, katjestakken, mossen en diverse bijmaterialen zoals dennenappels kerstballen, een rendier of lantarentje. Ook dit stuk kunt u geheel naar eigen kleurkeuze maken. Wij hebben diverse kleuren kerstballen waar u uit kunt kiezen. Ook is de ondergrond in 2 kleuren te kiezen. goud zoals op de foto en zwart (beperkt aantal) 

Kosten voor dit stuk zijn: €55,00

 

 

 

Wilt u ook een creatief avondje uit? Schrijf u dan nu in. Wij geven op de volgende dagen in de winkel de workshop:

- woensdag 6 december

- maandag 11 december

dinsdag 12 december VOL

- woensdag 13 december VOL

- donderdag 14 december VOL 

 

Incl. Koffie, Thee en wat lekkers

Aanvang 19:30u

 

 

Hoe kan ik me inschrijven voor de Kerstworkshop?

Schrijf u nu in voor de workshop! Dit kan via de mail (info@mooisvanmooy.nl) telefonisch (010-2327837) en natuurlijk door gewoon langs te lopen bij onze winkel aan de Fransenstraat 25 in Vlaardingen.

 

Workshops bloemschikken bij Moois van Mooy

Een avondje workshoppen is een gezellig avondje uit, waarbij u de basistechnieken van het bloemschikken leert/toepast, zodat u na afloop met een mooi en creatief bloemstuk naar huis gaat! We geven de workshops in de benedenruimte van onze winkel, waar we plaats hebben voor maximaal 20 personen.

We geven drie keer per jaar seizoensworkshops, namelijk met de Pasen, in de herfst en voor de Kerst.

Bij deze workshops geldt per avond vol=vol. Wilt u echter met een grotere groep bloemschikken, dan kunnen we de workshop ook op uw locatie verzorgen. Wij nemen dan alle benodigde materialen mee. Dit is erg leuk voor bijvoorbeeld bedrijven!

De seizoensworkshops beginnen om 19:30 uur en de kosten zijn inclusief een kopje koffie/thee en wat lekkers. Zodra de datums bekend zijn van de workshops maken we dit hier en in de winkel bekend.

Wanneer u zelf een workshop wilt organiseren, verzoeken wij u telefonisch (010-2327837) contact met ons op te nemen of ons te mailen op info@mooisvanmooy.nl. Uiteraard kunt u ook altijd binnenlopen in onze winkel aan de Fransenstraat 25 in Vlaardingen!

Openingstijden

Openingstijden

Maandag*: 09:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag:  gesloten * Rond feestdagen open!

* Koopzondagen: Zondag 26 nov 3 dec en 17 dec open van 12:00-17:00 en zondag 24 december open van 09:00-16:00

“Mooie bloemenwinkel met veel kwaliteitsbloemen”

“Mooie bloemenwinkel met veel kwaliteitsbloemen, eigenaar weet waar hij het over heeft. Personeel is vakkundig en maakt mooie boeketten. Keuze in de winkel is groot, ook voor accessoires.”

— Fred Goudriaan