010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Een workshop bloemschikken, een gezellig avondje uit!

We geven elk jaar workshops met Pasen, in de herfst en voor de Kerst. U kunt ook een workshop organiseren voor bijvoorbeeld een groep vrienden of collega's.

Voorjaarsworkshop 2024

Voorjaar hangt in de lucht! De dagen worden langer en de termperatuur loopt langzaam aan weer op. Tijd voor een leuke vrolijke voorjaarsworkshop! 

 

Nest vol geluk: 

Als ondergrond hebben we een bootvormige bak. Deze gaan we opmaken met de mooiste voorjaarsbloemen in vrolijke kleuren. Ook maken we gebruik van bloembollen (narcis en blauwedruifjes) die we leuk in het stuk verwerken. We gebruiken diverse soorten groen en bloesemtakken. Met eitjes en veertjes maken we er een compleet nest van. Bij het zien van dit stuk krijg je echt zin in het voorjaar! 

kosten: €37,50

Wilt u ook een creatief avondje uit? Schrijf u dan nu in. Wij geven op de volgende dagen in de winkel de workshop:

  • maandag  11 maart VOL
  • woensdag 13 maart 
  • maandag 25 maart 
  • woensdag 27 maart 

Incl. Koffie, Thee en wat lekkers

Aanvang 19:30u

Hoe kan ik me inschrijven voor de voorjaarsworkshop?

Schrijf u nu in voor de workshop! Dit kan via de mail (info@mooisvanmooy.nl) telefonisch (010-2327837) en natuurlijk door gewoon langs te lopen bij onze winkel aan de Fransenstraat 25 in Vlaardingen.

 

Workshops bloemschikken bij Moois van Mooy

Een avondje workshoppen is een gezellig avondje uit, waarbij u de basistechnieken van het bloemschikken leert/toepast, zodat u na afloop met een mooi en creatief bloemstuk naar huis gaat! We geven de workshops in de benedenruimte van onze winkel, waar we plaats hebben voor maximaal 20 personen.

We geven drie keer per jaar seizoensworkshops, namelijk met de Pasen, in de herfst en voor de Kerst.

Bij deze workshops geldt per avond vol=vol. Wilt u echter met een grotere groep bloemschikken, dan kunnen we de workshop ook op uw locatie verzorgen. Wij nemen dan alle benodigde materialen mee. Dit is erg leuk voor bijvoorbeeld bedrijven!

De seizoensworkshops beginnen om 19:30 uur en de kosten zijn inclusief een kopje koffie/thee en wat lekkers. Zodra de datums bekend zijn van de workshops maken we dit hier en in de winkel bekend.

Wanneer u zelf een workshop wilt organiseren, verzoeken wij u telefonisch (010-2327837) contact met ons op te nemen of ons te mailen op info@mooisvanmooy.nl. Uiteraard kunt u ook altijd binnenlopen in onze winkel aan de Fransenstraat 25 in Vlaardingen!

Openingstijden

Openingstijden

Maandag*: 09:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag:  gesloten * Rond feestdagen open!

*

“Bloemen zijn altijd van uitstekende kwaliteit”

“Bloemen zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Haal hier regelmatig mijn bloemen en keer op keer staan ze zeker nog 2 weken nadat ze in huis zijn. Heel erg vriendelijk personeel. Kortom echt een super winkel!”

— Milou Goudriaan