010 232 78 37 Fransenstraat 25, 3131 CC Vlaardingen

Een workshop bloemschikken, een gezellig avondje uit!

We geven elk jaar workshops met Pasen, in de herfst en voor de Kerst. U kunt ook een workshop organiseren voor bijvoorbeeld een groep vrienden of collega's.

Voorjaarsworkshop 2023

De dagen worden weer langer de temperatuur loopt langzaam weer op. Het voorjaar komt er aan en dus ook onze Voorjaarsworkshop! We hebben weer een leuk creatief stuk bedacht en dit keer verwerken we droogbloemen in het stuk. In combinatie met Narcis bollen en eitjes komt het tot een heel leuk geheel.  

 

Het stuk bestaat uit een frame van een metalen ring deze gaan we helemaal bekleden met verse eucaliptus en droogbloemen. De Narcis bollen wikkelen we leuk in touw en bevestigen we op het plankje hierom heen kleden we het aan met eitjes en droogbloemen. 

Kosten voor dit stuk zijn: €34,50

 

 

Wilt u ook een creatief avondje uit? Schrijf u dan nu in. wij geven op de volgende dagen in de winkel de workshop:

- Maandag 20 maart

- woensdag 22 maart VOL

maandag 27 maart  VOL

- donderdag 30 maart 

Incl. Koffie, Thee en wat lekkers

Aanvang 19:30u

 

 

Hoe kan ik me inschrijven voor de Voorjaarsworkshop?

Schrijf u nu in voor de workshop! Dit kan via de mail (info@mooisvanmooy.nl) telefonisch (010-2327837) en natuurlijk door gewoon langs te lopen bij onze winkel aan de Fransenstraat 25 in Vlaardingen.

 

Workshops bloemschikken bij Moois van Mooy

Een avondje workshoppen is een gezellig avondje uit, waarbij u de basistechnieken van het bloemschikken leert/toepast, zodat u na afloop met een mooi en creatief bloemstuk naar huis gaat! We geven de workshops in de benedenruimte van onze winkel, waar we plaats hebben voor maximaal 20 personen.

We geven drie keer per jaar seizoensworkshops, namelijk met de Pasen, in de herfst en voor de Kerst.

Bij deze workshops geldt per avond vol=vol. Wilt u echter met een grotere groep bloemschikken, dan kunnen we de workshop ook op uw locatie verzorgen. Wij nemen dan alle benodigde materialen mee. Dit is erg leuk voor bijvoorbeeld bedrijven!

De seizoensworkshops beginnen om 19:30 uur en de kosten zijn inclusief een kopje koffie/thee en wat lekkers. Zodra de datums bekend zijn van de workshops maken we dit hier en in de winkel bekend.

Wanneer u zelf een workshop wilt organiseren, verzoeken wij u telefonisch (010-2327837) contact met ons op te nemen of ons te mailen op info@mooisvanmooy.nl. Uiteraard kunt u ook altijd binnenlopen in onze winkel aan de Fransenstraat 25 in Vlaardingen!

Openingstijden

Openingstijden

Maandag*: 09:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag:  gesloten *

* Koopzondagen: 

“Ik ben erg tevreden over de service”

“Ik heb hier laatst een boeket besteld voor een vriendin van me. Het moest 's middags bezorgd worden en dat is ook netjes gebeurd. Ik ben erg tevreden over de service en kreeg een enthousiaste reactie over de bloemen.”

— Door van Dongen